visitors

vis

international

free counters

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣΝΑ ΣΕΡΙΑΝΙΣΕΙΣ

Τώρα θυμήθηκαν οι τηλεοπτικοί παπαγάλοι πως είναι Ιερός Βράχος !!!

Από το vasiliskos


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ? ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ.

ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Ιεροσυλία θεωρήθηκε το γεγονός της κατάληψης της Ακρόπολης από τους συμβασιούχους που παραμένουν απλήρωτοι 22 μήνες. Ιεροσυλία σε ένα κράτος που έχει σεβαστεί τόσο τον αρχαίο πολιτισμό του, που δεν έχει μάθει καν τα παιδιά του να πηγαίνουν μια βόλτα στον Ιερό Βράχο. Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο. Ποιός ιερός βράχος και για ποιούς?

Από το vasiliskos
Εκτέθηκαν φώναζαν οι τηλεοπτικοί παπαγάλοι και οι αδιάφοροι για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου τους πολίτες. Εκτέθηκε η εκτεθειμένη Ελλάδα. Η Ελλάδα που έχει γίνει παράδειγμα λαμογιάς, κλεψιάς. Εκτέθηκαν οι έλληνες στους ευρωπαίους που τους αποκαλούν τριτοκοσμικούς, απολίτιστους και τεμπέληδες.

Η Ελλάδα που έμαθε τα παιδιά της να θεωρούν τη πλέον πληκτική απασχόληση να διαβάσουν ένα βιβλίο, να πάνε σε ένα μουσείο, να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί σ΄αυτό το τόπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Ελλάδα των ραγιάδων, των προσκυνημένων, των απολίτιστων εκτέθεικε σήμερα.

Ρίγη συγκίνησης ένοιωσαν οι ανθέλληνες βλέποντας την Ακρόπολη με λουκέτο. Κι έστειλαν τα ΜΑΤ να υπερασπιστούν την ιερότητα του βράχου. Να καθαρίσουν το λερωμένο μας κούτελο. Αν κάποιος με ένα μικρόφωνο γύρναγε χτες και ρώταγε έναν έναν ΜΑΤ και περαστικούς τι γνωρίζουν για την Ακρόπολη, τι έχουν διαβάσει από ελληνική γραμματεία, τι γνωρίζουν για την ελληνική μυθολογία, την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας, τα Επη, τους φιλοσόφους, τους καλλιτέχνες, τους ποιητές, τους τραγωδούς, τους επιστήμονες, αν τους ρωτούσαν απλά ποιός έφτιαξε την Ακρόπολη, τι συμβολίζει, τι αναπαριστούν τα αγάλματα, οι κολώνες, αμφιβάλω πόσοι θα ήξεραν να απαντήσουν έστω και σε ένα ερώτημα.

Οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν ίσως οι μόνοι που λόγω δουλειάς είχαν επαφή με τον Ιερό Βράχο. Μπορούν να τον θεωρούν καταφύγιό τους. Αλλωστε αν πήγαιναν κάπου αλλού να διαμαρτυρυθούν κανείς δεν θα είχε μάθει τίποτα ποτέ.

Οσο για εμάς του υπόλοιπους, ο φόβος μας πλέον δεν είναι μη τυχόν γίνουμε διεθνής περίγελως, αυτό έχει ήδη συμβεί, είναι μήπως τελικά πουληθεί ΚΑΙ η Ακρόπολη σε συμφέρουσα τιμή σε κάποια πολυεθνική που ανήκει σε κάποιο ξαδέρφι η μπατζανάκη του τάδε τραπεζίτη.

Ισως να πρέπει όλοι να πάμε στην Ακρόπολη και να κατασκηνώσουμε εκεί μόνιμα. Γιατί τα τείχη της πόλης έχουν πέσει και οι εχθροί είναι εδώ. Μια ύστατη προσπάθεια διαφύλαξης του πολιτισμού μας έστω και με κατάληψη μπορεί να περιέσωζε ότι έχει απομείνει. Γιατί η Ακρόπολη ανήκει πρώτα από όλα στους Ελληνες. Αν υπάρχουν ακόμα??             Σχόλιο Απολλώνιου:Πολύ καλό το άρθρο του Βασιλισκου με πολλές αλήθειες και πολλά μηνύματα!!Έχω  κάποιες επιφυλάξεις ως προς τον χώρο που έγιναν οι δίκαιες κινητοποιήσεις των συμβασιούχων!!Από την άλλη βλέποντας όλους αυτούς τους τηλεοπτικούς μαϊντανούς να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να ωρύονται για την ιερότητα του βράχου της Ακρόπολης σε πιάνουν γέλια!!Είναι οι ίδιοι αυτοί που αρνούνται  πεισματικά να ασκήσουν κριτική στο διεφθαρμένο  χριστιανικό ιερατείο ,είναι τα παπαγαλάκια της ιουδαϊκής αίρεσης ,είναι αυτοί που αποκαλούν τους αδούλωτους Έλληνες γραφικούς και ειδωλολάτρες!!Είναι αυτοί που κατά εντολή των αφεντικών τους έχουν εξαφανίσει απο τα Μ.Μ.Ε. οτιδήποτε θυμίζει τους ένδοξους προγόνους μας!!Και τέλος είναι αυτοί που διαδίδουν τα ψεύτικα ιουδαιοχριστιανικα θαύματα και όχι μόνο!!Κύριοι ο βράχος της Ακρόπολης είναι ιερός μόνο για τους αδούλωτους Έλληνες αυτούς που έχουν την ίδια θρησκεία  ήθη και έθιμα , με τους αρχαίους  προγόνους τους!!Είναι ιερός γιατί είναι ο βράχος της θεάς Αθηνάς την οποία έχετε αντικαταστήσει με την Εβραία Μαριάμ!!Τέλος δεν θα γίνει ποτέ ιερός  γι' αυτούς που ευθύνονται για την τεράστια καταστροφή του!!Ερρωσθε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ