"κα Μανωλίδου, την έχω παίξει μαζί σας πολλές φορές"

Είναι όμορφη, sexy, αριστοκρατική και πολυτάλαντη. Η Ευγενία Μανωλίδου, παρουσιάστρια-κριτής-χορεύτρια-μαέστρος, σύζυγος βουλευτή και αμφιλεγόμενη τηλεπερσόνα έχει βάλει φωτιά στην φαντασία των θαυμαστών της.
Κάπως έτσι στοίχειωσε η Ευγενία Μανωλίδου τα όνειρα θαυμαστή της στο facebook, ο οποίος δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί της τα πιο απόκρυφα μυστικά του.
«Γεια σας κυρία Μανωλίδου, σας γνωστοποιώ οτι την έχω παίξει μαζί σας πολλές φορές» έγραψε ο ασυγκράτητος θαυμαστής στον τοιχο του επίσημου φαν κλαμπ της Ευγενίας Μανωλίδου. Και επειδή η Ευγενία είναι γλωσσομαθής, το μετέφρασε και σε άπταιστα αγγλικά: «Hello ms Evgenia Manolidou, I want just to inform you that I've played her with you». Κάγκελο η Μανωλίδου.
Δείτε το 1ο και 2ο σχόλιο στον τοίχο της Ευγενίας Μανωλίδου στο facebook:
Κάποιοι κακεντρεχείς έσπευσαν να πουν οτι το όλο σκηνικό είναι φάρσα στην Ευγενία Μανωλίδου. Τς, τς, τς, μα τι άνθρωποι, μη δουν οτι κάποιος έχει πέραση, αμέσως να τον θάψουν! Ευτύχως όμως που υπάρχουν και οι πιστοί fans της Ευγενίας που έβαλαν σε τάξη τον ασυγκράτητο θαυμαστή:
Δείτε την Ευγενία Μανωλίδου γυμνή με μαγιό, διαβάστε γιατί έχουν νεύρα οι Ράδιο Αρβύλα στην πρεμιέρα τους και ακολουθείστε το fimes.gr στο facebook.ΠΗΓΗ...http://www.fimes.gr/2010/10/manolidou-facebook/