visitors

vis

international

free counters

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΙΖΕΙ Ο ΡΟΜΕΝΤΑΛ

Με Μάρκο και Ντένις!

Από Δημήτρης Τσιριγώτης | Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 09:45
Bookmark and Share
Με Μάρκο και Ντένις!
Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει ο Μάρκο Πάντελιτς κόντρα στον Πανσερραϊκό, αφού ο Σέρβος φορ έδειξε στις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Βασικός και ο Ρόμενταλ.
Η ώρα του... «Φονιά» φαίνεται πως έφτασε, αφού ο Μάρκο Πάντελιτς κόντρα στον Πανσερραϊκό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος επιθετικός έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα του δώσει την ευκαιρία στο ματς των Σερρών.

Ο Βάσκος τεχνικός των«ερυθρολεύκων» πάντως, επιφυλάσσει ακόμα... μία αλλαγή στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται εκτός απρόοπτου και ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος επίσης είναι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και θα ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή.

Παράλληλα, επίσημο ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσει και ο Ραούλ Μπράβο, αφού μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον περσινό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα play off του πρωταθλήματος, ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της ενδεκάδας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους οκτώ, δεν αναμένεται να συμβεί κάποια περαιτέρω έκπληξη και στη βασική ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβραάμ και Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ