visitors

vis

international

free counters

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ

Το Κουτί της Πανδώρας είπε την αλήθεια για τον Χρονόπουλο...

Από το "κουτί της Πανδώρας"
  
Καταπέλτης εναντίον του έκπτωτου πλέον δημάρχου Ζαχάρως  Πανταζή Χρονόπουλου, είναι η  απόφαση του δικαστηρίου που  συζήτησε την αγωγή εναντίον του  Κώστα Βαξεβάνη. Η αγωγή έγινε  από τον Πανταζή Χρονόπουλο μετά την εκπομπή που αποκάλυπτε τα έργα και τις ημέρες του στην Ηλεία. Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την αγωγή ως σημαία κατά της εκπομπής αντί των απαντήσεων σε όσα αποκαλύφθηκαν. Σε συνεντεύξεις του μάλιστα σε τοπικές εφημερίδες είχε χρησιμοποιήσει απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηριαμούς: “το κάλπικο κουτι της Πανδώρας” “η στημένη εκπομπή”, “ο συκοφάντης Βαξεβάνης”
Το δικαστήριο λοιπόν που...
 συζήτησε την αγωγή Χρονόπουλου  την απέρριψε σημειώνοντας χαρακτηριστικά :
“Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ η οποία προβλήθηκε στις 30-10-2007, δεν είναι ψευδή και συκοφαντικά, παρά τα αντίθετα υποστηριζόμενα από τον ενάγοντα (Χρονόπουλο). Όσα ειπώθηκαν από τον δεύτερο των εναγομένων (Βαξεβάνη) στην προαναφερθείσα εκπομπή είναι αληθή και ήταν επιτρεπτά και αναγκαία για την πληροφόρηση ενημέρωση και κατατόπιση του κοινού” 
Ο Χρονόπουλος βεβαίως, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής  και τις απειλές εναντίον του  Κώστα Βαξεβάνη έχει καταδικαστεί για τρία αδικήματα και έχει επίσης ασκηθεί εναντίον του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ