visitors

vis

international

free counters

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ Η ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ

Το τέλος της «ειρήνης»!

Από gazzetta team | Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 09:48
Bookmark and Share
Το τέλος της «ειρήνης»!
Το τέλος της... ειρήνης μεταξύ των ΠΑΕ γράφτηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στη διαιτησία και μίλησε για έγκλημα κατά της Ελλάδας. Αναλυτικά όλοι οι διάλογοι.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ενώπιον των εκπροσώπων όλων των ΠΑΕ υποστήριξε ότι θα ήταν καλό να ανατεθούν περισσότερες αρμοδιότητες στον Κύρο Βασσάρα, λόγω της διεθνούς φήμης που κατέχει. Μάλιστα, ζήτησε να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα και τόνισε ότι θα έπρεπε όλες οι ομάδες να συνηγορήσουν και όχι να αντιδράσουν όπως έκαναν με ανακοινώσεις, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης.

«Η γνώμη μου παραμένει ότι το έγκλημα διαπράχθηκε κατά της Ελλάδας. Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στην Αυστρία. Άρα αν ο βασικός πυλώνας του αθλητισμού, που είναι το ποδόσφαιρο, δέχεται μια τέτοια επίθεση, τότε το έγκλημα αφορά τη χώρα», είπε ο Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής, αντέδρασε λέγοντας: «Αυτό που λέτε δεν αποτελεί συνολική εισήγηση της Σούπερ Λίγκας. Θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί στην ολομέλεια του φορέα και μετά να έρθει η όποια εισήγηση στην ΕΠΟ», για να λάβει την εξής απάντηση: «Εγώ απλώς εξέφρασα την προσωπική μου άποψη».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, με τη σειρά του είπε: «Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε όσους προκαλούν προβλήματα. Θέλω να πέσουν οι τόνοι και βλέπω διάθεση συναίνεσης», για να πάρει το λόγο ο Βασίλης Τεροβίτσας λέγοντας: «Πιστεύω ότι η ελληνική διαιτησία έχει μέλλον».

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στη συνέχεια τον ρώτησε: «Ποιος ορίζει τον Σταθόπουλο και τον Δαλούκα στους αγώνες; Τα ξέρει αυτά ο Βασσάρας;», για να εισπράξει την εξής απάντηση από τον Τεροβίτσα: «Ναι ήταν ενήμερος». Φεύγοντας από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο Μαρινάκης εξέφρασε μια ευχή με νόημα: «Ελπίζω να μη χρειαστεί να τα πούμε το Σαββατοκύριακο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ