visitors

vis

international

free counters

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΣΦΠ?

«Μπαμ» με Μπαπτίστα

Από Γιώργος Καραγιάννης | Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 08:01
Bookmark and Share
«Μπαμ» με Μπαπτίστα
Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ρόμα που έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Ένα φλερτ από τα παλιά αναβιώνει ξανά. Σύμφωνα με τις αναφορές του σημερινού ελληνικού Τύπου ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νότια Αφρική και αγωνίζεται στο Μουντιάλ με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.
Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, και η περίπτωση του εξετάζεται άκρως προσεκτικά.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει έναν παίκτη – κράχτη και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο διεθνής άσος που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική με την Σελεσάο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την υπόθεση φέρεται να έχει πάρει προσωπικά ο νεαρός εφοπλιστής καθώς φήμες αναφέρουν πως πήρε τηλέφωνο τον Τζιανπάολο Μοντάλι για να ρωτήσει για τον Βραζιλιάνο στράικερ της Ρόμα. Ο Μοντάλι είχε δουλέψει παλαιότερα στον Ολυμπιακό ως προπονητής στην ομάδα βόλεϊ ενώ τώρα είναι παράγοντας των «τζιαλορόσι» στο ποδόσφαιρο.
Δανεικός με καλή οψιόν αγοράς
Ο Μπαπτίστα ήθελε από πέρσι να φύγει από την ιταλική πρωτεύουσα μιας και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους οπαδούς της Ρόμα. Ο Βραζιλιάνος έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον σύλλογο του «Ολίμπικο» και ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στον Μοντάλι να μεσολαβήσει ώστε ο διεθνής άσος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» με τη μορφή δανεισμού και να έχει στη συνέχεια μία καλή οψιόν αγοράς. Ο 29χρονος άσος αμείβεται στη Ρόμα με 2,25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως δηλαδή λιγότερα από όσα ζητάει ο Γκούτι.
Μεταξύ παρουσίας και πάγκου
Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ρόμα, ο Λατίνος άσος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ωστόσο εξ αυτών μόνο στα τέσσερα ήταν στο γήπεδο με φανέλα βασικού. Συνολικά με τη φανέλα της Ρόμα έχει αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια και έχει σημειώσει 12 τέρματα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Άρσεναλ (24 ματς, 3 γκολ) στην Ρεάλ Μαδρίτης (58 ματς, 11 γκολ) και στην Σεβίλη όπου αναμφίβολα ήταν η κορυφαία σεζόν του(63 ματς, 38 γκολ). Παράλληλα στην εθνική Βραζιλίας μετράει 47 συμμετοχές και έχει 5 γκολ.
Ένα από τα επίσης θετικά στην περίπτωση του είναι ότι ο επιθετικός από την χώρα του καφέ διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.
Θέλει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ
Το «ναυάγιο» με τον Γκούτι αναγκάζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναζητήσει αλλού για πάικτη-κράχτη με τον Μπαπτίστα να είναι σε πρώτο πλάνο. Για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ρόμα η ιταλική ομάδα αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ο ίδιος επιθυμείσυμβόλαιο κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ το χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ