visitors

vis

international

free counters

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΕΤΟ?

Εφτά εκατομμύρια για Λέτο»


 
«Εφτά εκατομμύρια για Λέτο»
Μπορεί το περιβάλλον του Σεμπαστιάν Λέτο να τονίζει πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά σημερινό δημοσίευμα της «Record» αναφέρει πως η Μπενφίκα προσφέρει εφτά εκατομμύρια ευρώ για τον Αργεντινό.


Το πορτογαλικό έντυπο, πάντως, αναφέρει πως βασίζεται σε... ελληνικές πηγές αλλά και σε δικές του. Μάλιστα, τονίζεται πως οι «αετοί» θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τη «Record», ο σύλλογος της Λισσαβόνας είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και εφτά εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο «Ντα Λουζ» τον Λέτο. Η Μπενφίκα θεωρεί πως ένα τέτοιο ποσό είναι ικανό να πείσει τον Παναθηναϊκό να πει το «ναι».
Εντυπωσιασμένος ο Ζέσους
Μάλιστα γίνεται λόγος για τον θαυμασμό του προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους προς το πρόσωπο του Σεμπαστιάν Λέτο. Αιτία ήταν η εμφάνιση του Αργεντινού στο φιλικό των δύο ομάδων στον Καναδά, όπου ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγωνιστικού χώρου. Ο Ζέσους διέκρινε την ποιότητα του πράσινου άσου που δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του.
Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο του τριφυλλιού, Τζόνι Βεκρή αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει αναφέροντας: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι» και έκλεισε το τηλέφωνο αμέσως.
Λέτο με μεταπωλητική αξία
Στη συνέχεια το δημοσίευμα ανέλυε το πλάνο της Μπενφίκα και τους παίκτες που έχουν μείνει για τα αριστερά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Γκαϊτάν θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να καλύψει αυτή τη θέση, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας της Λισσαβόνας, θέλουν έναν πιο καθαρό αριστερό χαφ, προκειμένου να επιτρέψουν στον Γκαϊτάν να αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι, όπως θέλει και ο ίδιος. Ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι ένας παίκτης που μοιάζει πολύ με τον Ντι Μαρία στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι και δημιουργεί πολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Επιπλέον είναι νεαρός σε ηλικία και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης και μεταπωλητική αξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ