visitors

vis

international

free counters

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η GOOGLE θα πάρει χαμπάρι ή θα γίνει στην Ελλάδα όπως στην Κίνα;


Εκεί στην google καλά θα ήταν να κάνετε και μια σοβαρή δουλειά και να εξετάζεται τις περιπτώσεις πριν ρίξετε την Ελλάδα σε καθεστώς ...Κίνας!

Απαξιώνεστε με το να απαντάτε σε έναν άνθρωπο που συκοφαντεί και υβρίζει και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Μόνο εσείς δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Και το λέμε αυτό γιατί η google προσπαθεί να το κάνει.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Και εδώ ο ρόλος της v+o του Ολύμπιου και του Βαρβιτσιώτη που έχει αναλάβει και την Ν.Δ. είναι περίεργος. Είναι ...


δυνατόν να μας υβρίζει καθημερινά και να μας συκοφαντεί ο εθνικός χαφιές και η εταιρεία που έχει αναλάβει να την εκπροσωπεί να μην έχει στείλει ένα memo να ενημερώσει τι γίνεται; Ε θα το κάνουμε εμείς με δικηγόρο αλλά τότε σημαίνει ότι η google δεν μπορεί να στηρίξει τον κολοσσό της.

Λίγο να διαβάσετε όσα γράφει ο Μάκης θα καταλάβετε ότι πρόκειται για κοινό συκοφάντη που έχει καταδικαστεί και γιαυτό ενώ εμείς απαντάμε με στοιχεία (γιος του, στρατός,καταγγελίες συνεργατών, εκβιασμούς και επιθέσεις κ.α)

Δηλαδή ο Μάκης νομίζει ότι αν γίνει κάτι με την google δεν έχουμε έτοιμη λύση; Πόσο κορόιδο πρέπει να είσαι για να το νομίζεις;

Σε τελική γιατί δεν δημοσιοποιεί τις επιστολές που στέλνει στην google για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος;

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ