visitors

vis

international

free counters

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Τελικά η Τζούλια έκανε μήνυση και στον Σταύρο Θεοδωράκη

Δεν την γλίτωσε ούτε ο Θεοδωράκης



Όταν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, έγραφε για την Τζούλια, και την χαρακτήριζε με το γνωστό τρόπο, η Τζούλια δεν αντέδρασε. Όμως σήμερα, με αρκετή καθυστέρηση, αποφάσισε να κάνει μήνυση. Όπως αναφέρει...

Το να είσαι δημοσιογράφος δεν σου δίνει αυθαίρετα το δικαίωμα να σπιλώνεις και να θίγεις προσωπικότητες για να πουλήσεις" έγραψε η Τζούλια στην ιστοσελίδα της.
'Οσο για το Σταύρο Θεοδωράκη έγραψε: "Ο “Κύριος” Θεοδωράκης είναι αυτός που κρίνει και σχολιάζει με ύβρεις και προσβολές την κ. Τζούλια Αλεξανδράτου… Ο ίδιος κύριος για να πουλήσει η εκπομπή του , κοινώς να κάνει νούμερα τηλεθέασης ώστε να κρατηθεί στο κανάλι που «σκληρά» εργάζεται παρουσιάζει θέματα όπως τα παρακάτω:
Ρεπορτάζ που ο ίδιος πραγματοποιεί με τις αλλοδαπές στην Φυλής οι οποίες εκδίδονται , με τις ζωές των τραβεστί καθώς έχει παρουσιάσει και το ρεπορτάζ για την αλλαγή φύλου από Γυναίκα σε Άνδρα (τον Άγγελο) και μάλιστα για να τον πείσει να μιλήσει στην εκπομπή του , του έδωσε δουλεία στο εστιατόριο του το «Αλάτι»…το οποίο το απέκτησε από τα υπέρογκα ποσά που του δίνει το Mega…".
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ